Počet položek: 0 0,- CZK

Dalekohled Vortex Diamondback 8x32 HD

Kvalitně zpracovaný, vodotěsný, argonem plněný dalekohled se střechovými hranoly - kvalita od firmy Vortex.

kliknutím zvětšíte
Dalekohled Vortex Diamondback 8x32 HD
Dalekohled Vortex Diamondback 8x32 HDDalekohled Vortex Diamondback 8x32 HDDalekohled Vortex Diamondback 8x32 HDDalekohled Vortex Diamondback 8x32 HD
ks
doprava zdarma
Kód:DB-212
Výrobce:Vortex
Cena s DPH : 5 999,- CZK
Cena bez DPH : 4 958,- CZK
DPH:21 %
Dostupnost:do týdne
  • Diamondback 8x32 je velmi kvalitně zpracovaný, vodotěsný, argonem plněný dalekohled se střechovými hranoly, zvětšením 8x, průměrem objektivu 32mm a zorným polem (140m/1000m). Dalekohled má výbornou světelnost a je ideální na pozorování přírody v jakémkoli počasí a díky kvalitní optice jej lze velmi dobře použít i v horších světelných podmínkách např. za soumraku. Je vhodný na myslivost, ornitologii a pro běžné pozorování přírody a okolí. Lze jej používat i ve špatném počasí např. v dešti a v mrazu. Dalekohledem je možné pozorovat i blížší objekty. Nejkratší zaostřitelná vzdálenost je 1,6m.
  • Optická soustava obsahuje vícečlenné okuláry a objektivy z kvalitního optického skla s nízší disperzí a velkou propustností světla. Střechové hranoly jsou vyrobeny z kvalitního optického skla BaK4. Střecha hranolů je opatřena speciální reflexní vrstvou pro zvýšení světelnosti. Hranoly mají fázové vrstvy, které zvyšují kontrast a ostrost obrazu a zlepšují pozorovací komfort (při delším pozorování nejsou oči unavené). Všechny optické členy jsou opatřeny antireflexními vrtsvami Vortex - FMC (Fully Multi Coating). Tyto vrstvy zlepšují schopnost přenosu světla a tím zvyšují skutečnou světelnost dalekohledu.
  • Tělo dalekohledu je pogumované a díky ergonomickým prvkům se výborně drží i když je dalekohled mokrý nebo namrzlý. Očnice jsou otočné vysunovací. Mají pogumovaný povrch a netlačí na oční jamky. Pokud nosíte brýle, je možné nechat očnice zasunuté a pozorovat s nasazenými brýlemi.
  • Ostření je vnitřní a ovládá se centrálním šroubem. Je dostatečně přesné a citlivé. Na pravém okuláru je tzv. dioptrická korekce, pomocí níž lze zaostření upravit přesně podle očí pozorovatele.
  • Dalekohled je vodotěsný a plněný argonem proti zamlžování zevnitř. Argon mnohem lépe chrání vnitřní části dalekohledu před nežádoucím rosením než dusík. Prodlužuje tak celkovou životnost dalekohledu.
  • Dalekohled je také možné upevnit na stativ pomocí stativového adaptéru (volitelné příslušenství).
  • Dalekohled je dodávaný včetně brašny, krytek, čistící utěrky a popruhu.

Technické parametry:

Typ dalekohledu binokulární
Zvětšení 8x
Průměr objektivu 32 mm
Hranolová soustava střechové hranoly
Zorné pole (v 1000 m) 140 m
Zorný úhel dalekohledu 8,00 °
Průměr výstupní pupily 4,00 mm
Relativní světelnost 16,00
Index stmívání 16,00
Vzdálenost výstupní pupily 12 mm
Nejkratší ostřící vzdálenost 1,6 m
Rozměry 134x114 mm
Hmotnost 521 g


Záruka: doživotní

Potřebujete poradit ? Dalekohled Vortex Diamondback 8x32 HD

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace